Bogstavrejsen Bogstavbog

59,00 DKK ekskl. moms

Bogstavbog arbejdshæfte. Materialet kommer til offentligt salg i marts 2023. Lige nu søger vi testklasser til at afprøve det færdige materiale inden. Kunne du tænke dig at være testlærer i det kommende skoleår og købe materialet til en MEGET god pris, kan du skrive til kontakt@forlagetpingo.dk. Se mere om materialet og hvad, vi søger hjælp til på: www.forlagetpingo.dk/testklasse.

Tilgængelig fra marts 2023

Ikke på lager

Beskrivelse

Elevhæfte med opgaver til hvert bogstav i alfabetet, som passer til oplæsningsbogen i serien om Bo i Mimi. Hæftet arbejder med bogstaverne et ad gangen med en gennemgående genkendelig opbygning. Opgaverne er sjove med et simpelt layout, som gør det overskueligt for eleverne at arbejde i. Når man køber materialet, får man adgang til et kæmpe online udvalgt af bonusopgaver til udprint og undervisningsforslag.

Til hvert elevhæfte medfølger et lille bogstavpas, som følger eleverne i deres rejse gennem bogstaverne.

Bogstavrejsen er en eventyrlig fortælling om alle alfabetets bogstaver, om vokaler og drillelyde, og om to venner, der sammen oplever, at verden udenfor er fuld af gode venner, bare man tør spring ud i at møde dem. Bogstavrejsen er et nyt bogstavsystem til 0. klasse. Det består af en oplæsningsbog med en gennemgang af alle bogstaver og deres lyde gennem en eventyrlig fortælling. Dertil hører der et bogstavhæfte med opgaver, der knytter sig til historierne. Ydermere bidrager et lille bogstavpas med at holde styr på, hvor langt eleverne er kommet på deres bogstavrejse med Bo og Mimi.

 

Hæfte i farver.

Trykt i Danmark

 

Yderligere information

Vægt 0.380 kg
Størrelse 21 × 30 × 1.3 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bogstavrejsen Bogstavbog”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *