Tilbud

Bogstavrejsen arbejdsbog

Original price was: 59,00 kr..Current price is: 48,00 kr.. ekskl. moms

Arbejdsbog til 0. klasse, som arbejder med bogstavernes lyde, dannelse af små ord, rim og stavelser. Klar til brug efter endt bogstavgennemgang i 0. klasse.

Se udsnit af bogen her:

Arbejdsbog

 

På lager

Beskrivelse

Bogstavrejsens arbejdsbog bygger videre på arbejdet med bogstavernes lyde. Bogstavlydene får i denne bog en funktion: De bliver til ord, som dernæst bliver til sætninger.

Bogen præsenterer en gruppe af de 120 hyppigste ord, lige som der arbejdes med rim, stavelser og læseforståelse. Alt sammen på et niveau, som passer til 0. klassetrin efter endt bogstavgennemgang.

Denne arbejdsbog passer perfekt ind efter endt arbejde med Bogstavrejsens bogstavbog, men den kan også sagtens bruges uafhængigt af Bogstavrejsens andre bøger, hvis man ikke har arbejdet med Bogstavrejsen endnu.

Bogen er inddelt i kapitler, og til hvert kapitel hører der en lille historie, som læreren kan læse højt for klassen. Historierne indeholder ord og handling, der passer til det, der arbejdes med i bogen. Arbejdsbogen kan dog også laves uden historierne, hvis man synes, det er for tidskrævende.

Udover den fysiske arbejdsbog, får man også adgang til en masse kopiark online, som man kan download og printe til sine elever.

Ved køb af Bogstavrejsens arbejdsbog får man afgang til en E-bog, som fx kan vises på tavlen til gennemgang.

Yderligere information

Vægt 0,343 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bogstavrejsen arbejdsbog”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *