Bogstavrejsen oplæsningsbog

299,00 DKK ekskl. moms

Oplæsningsbog til bogstavsystemet “Bogstavrejsen”.

Materialet kommer til offentligt salg i marts 2023. Lige nu søger vi testklasser til at afprøve det færdige materiale inden. Kunne du tænke dig at være testlærer i det kommende skoleår og købe materialet til en MEGET god pris, kan du skrive til kontakt@forlagetpingo.dk. Se mere om materialet og hvad, vi søger hjælp til på: www.forlagetpingo.dk/testklasse.

 

Ikke på lager

Beskrivelse

Oplæsningsbog med eventyrlige historier om Bo og Mimis rejse i bogstavverdenen.

Oplæsningsbogen gennemgår alle alfabetets bogstaver, deres form og lyde. Oplæsningsbogen er en del af Bogstavrejsen, som udover oplæsningsbogen består af et bogstavhæfte og bogstavpas. Oplæsningsbogen kan også anvendes som selvstændig gennemgang af alfabetets bogstaver.

Når man køber materialet, får man adgang til et kæmpe online udvalgt af bonusopgaver til udprint og undervisningsforslag.

Bogstavrejsen er en eventyrlig fortælling om alle alfabetets bogstaver, om vokaler og drillelyde, og om to venner, der sammen oplever, at verden udenfor er fuld af gode venner, bare man tør spring ud i at møde dem. Bogstavrejsen er et nyt bogstavsystem til 0. klasse. Det består af en oplæsningsbog med en gennemgang af alle bogstaver og deres lyde gennem en eventyrlig fortælling. Dertil hører der et bogstavhæfte med opgaver, der knytter sig til historierne. Ydermere bidrager et lille bogstavpas med at holde styr på, hvor langt eleverne er kommet på deres bogstavrejse med Bo og Mimi.

Sideantal: 96

Indbinding: Hardback

Størrelse: A4

Trykt i Danmark

Yderligere information

Vægt 0.785 kg
Størrelse 21 × 30 × 1.4 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bogstavrejsen oplæsningsbog”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *